Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan tudok rendelni a kiadótól?
Megrendeléseket kizárólag írásban tudunk elfogadni, melynek formája lehet: levél, fax, vagy e-mail. Honlap látogatóink számára a leggyorsabb rendelési mód, ha webáruházunkat használják.
 
Hol tudom személyesen megvásárolni a kiadványokat?
Termékeink az ország számos pontján könyvesboltokban, tankönyvterjesztőknél, multi áruházakban és természetesen szakreferens kollégáinknál is megvásárolhatók. Az Önhöz legközelebbi partnerünk és lehetőség megtalálásában kiadói kollégánk készséggel segít Önnek. E-mail: info@dinasztia.hu, tel: (1) 414-03-63 munkanapokon 8-15.30 óráig.
 
Tudok-e személyesen közvetlenül vásárolni a kiadótól?
Igen, megrendelését bármilyen írásos formában leadhatja a kiadó elérhetőségein, melyet személyesen átvehet munkanapokon 8-15.30 óráig a kiadó székhelyén: Budapest, XV. kerület, Késmárk u. 7/b. A kiadó székhelyén minden kiadványunkat megtekintheti.
 
Fizethetek-e bankkártáyval?
Előzetesen leadott megrendelését kifizetheti előreutalással, vagy átvételkor készpénzben, sajnos a kiadó székhelyén bankkártyás fizetési módra jelenleg nincs lehetőség.
 
Hogyan tudom megközelíteni legegyszerűbben a kiadó székházát?
Tömegközlekedéssel: Örs vezér teréeről a 231-es, a Bosnyák térről a 277-es számú busszal (megálló neve: Fázis utca).
Autóval: a belvárosból a Thököly úton haladva a városból kifelé, a Thököly út folyatatásán egyenesen haladva a XIV. kerületi Csömöri úton, majd a Drégelyvár utcán. Az Drégelyvár utcáról - a Szuglói körvasútsori felüljárót követően - jobbra a 4. utca a Késmárk utca. A kiadót a Késmárk utcában, az ALDI-val szemben lévő irodaházban találják meg.
 
Át lehet-e venni személyesen az írásban megrendelt termékeket?
Egyeztetést követően igen, a kiadónál. Címe: Budapest, XV. kerület, Késmárk u. 7/b.
 
Szükségem van valamely tanmenetjavaslatra vagy tanítói kézikönyvre - hogyan juthatok hozzá leggyorsabban?
Minden tankönyvcsaládunkhoz a tanmenetjavaslat és a tanítói kézikönyvek, segédletek ingyenesen letölthetők honlapunkról.

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés
;