Rólunk

Rólunk

 Kiadónk immár több mint egy évtizede van jelen a tankönyvkiadás egyre változó palettáján, hatékonyan és rugalmasan reagálva a változó körülményekhez – mind a törvényi előírásokat, mind a tanterveket, mind a vásárlói igényeket nézve. A kezdetektől mindig nagyon tudatosan, a pedagógusok kívánságaira odafigyelve, a pedagógusok ezernyi ötletét, javaslatát hasznosítva alakítottuk kiadói koncepciónkat – ennek köszönhetjük hosszú távú sikereinket. 

Az első pillanattól az életkori sajátosságokat legteljesebben figyelembe vevő tankönyvcsaládokban gondolkodtunk, következetesen haladtunk a termékfejlesztésben, tudatosan törekedtünk a tantárgyi koncentrációra. Kínálatunk alsó tagozatban a legszélesebb, de a felső tagozatos gyerekeknek és a középiskolás tanulóknak valamint pedagógusaiknak, sőt most már az óvodás korosztálynak is színvonalas, érdekes kiadványokat kínálunk. 

kompetenciaközpontúság nemcsak tankönyveinkben vezérelvünk, de egyre nagyobb számban megjelenő készségfejlesztő kiadványunkban is, melyek mind agyerekek különböző adottságait és a pedagógusok eltérő igényeit szolgálják. Klasszikus gyakorlófüzeteink mellett egyre nagyobb számba kínálunk tematikusfoglalkoztató kiadványokat, rejtvényfüzeteket – tantárgyhoz kapcsolódóan is –, melyekkel megoldható a tanórai differenciálás, színesíthető a napközis foglalkozás és játékká válik az otthoni gyakorlás.

Az elmúlt években hatalmas népszerűségre tett szert LÜK-játékunk, mely a tanuláshoz legfontosabb képességeket fejleszti, és óvodásoknak-iskolásoknak egyaránt ideális eszköz, akár csoportos foglalkozásokhoz, akár egyéni fejlesztéshez.

Célunk olyan korszerű, könnyen tanulható és tanítható kiadványok elkészítése, melyek maximálisan segítik a pedagógus munkáját, ugyanakkor tiszteletben tartják, és teret engednek a tanítók és tanárok egyéni elképzeléseinek. 

Kiadónk a tankönyvek és egyéb kiadványok folyamatos fejlesztése és gondozása mellett arra is törekszik, hogy a pedagógusokat módszertani segédletekkel, bemutató órákkal, a minisztérium által akkreditált továbbképzésekkel és pályázatokkal is segítse. 

Büszkék vagyunk arra, hogy ma már az általános iskolák több mint kétharmadában próbálták ki, és szerették meg tankönyveinket. Külön öröm számunkra, hogy a könyveinkből tanuló diákok igen jó eredménnyel szerepelnek a központi és helyi méréseken

Szerzőink és munkatársaink szakmai felkészültsége és elismertsége garancia arra, hogy könyveink tartalmilag is magas színvonalúak, mindamellett, hogy kiadványaink kivitelében is nagy hangsúlyt helyezünk a minőségre. 

Tudjuk, hogy még a legjobb tankönyv is csak a pedagógus munkája által válik sikeres taneszközzé – ezért köszönjük a sikereinket kedves pedagógus partnereinknek! Köszönjük együttműködésüket, segítő szándékú tanácsaikat, amelyekre a jövőben is számítunk. Kérjük, ossza meg velünk a kiadványainkkal, kiadónkkal kapcsolatos észrevételeit, véleményét oldalunkon, vagy bátran keressen minket szakreferensünkön és kiadói kollégáinkon keresztül.

A terméket a kosárba raktam.

Tovább nézelődöm, vissza a termékekhez
Kosár megtekintése és fizetés
;